Cooking authentic Indonesian food at my quint little restaurant in Sanur

Geef ons een beoordeling. 

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u een review voor ons wilt schrijven. We stellen uw feedback op prijs.

Reactie plaatsen

Reacties

Leanne Francis
4 maanden geleden

Als je een kookles overweegt, ga dan niet verder, dit wordt een avond om nooit te vergeten. Lira haalt je op en brengt je naar huis na de meest verbazingwekkende authentieke kookervaring. Verse, schone ingrediënten en omgeving, geen blenders in deze keuken. Nadat je een 3-gangenmenu hebt gekookt, ga je aan tafel zitten, deel je je gerechten en praat je over de avond. Speciale dank 🙏🏼 aan Peta voor het helpen bij het hakken tot de juiste consistentie 😎 💯 raad aan deze ervaring te doen

Andy Morley
4 maanden geleden

Uitstekende kookles voor het hele gezin. Lira kwam ons ophalen en terugbrengen - allemaal onderdeel van de prijs. Eten was uitstekend, net als het lesgeld.
100% beveel ik deze les aan en Lira was fantastisch

Laura DK
5 maanden geleden

Fantastische kookklas. Het eten was ongelooflijk en Lira was een geweldige gastvrouw. Echt een aanrader!

Margaret Griffiths
6 maanden geleden

Beste ervaring heel praktisch en een mooie lunch na al het harde werk! Lira en haar team zijn de mooiste dames. Sterk aanbevelen en je ontvangt zelfs een certificaat voor je prestatie ❤️👌

Ted Kramer pak Tedjo
7 maanden geleden

Wat een fantastische ervaring was dit; rendang leren koken van Lira en haar crew. Ik kwam met mijn 10-jarige zoon Pepijn - en hij hield ook van de cursus. Een heel leuk gezin uit
Nederland deed ook mee aan de cursus en we hebben allemaal veel geleerd en veel plezier gehad samen. We raden deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die een Indonesisch gerecht wil leren koken in een informele maar zeer ontspannen en persoonlijke sfeer!
Sanur

vanessa balding
7 maanden geleden

Mijn man en ik hebben in de loop der jaren een paar kooklessen gevolgd en gisteren zijn we hierheen gegaan. Zonder twijfel het allerbeste. Lira was fantastisch, aangepast menu (ayam betutu, kip in kruiden en bananenbladeren) en 4 andere gerechten. Zoals gevraagd.Alleen wij en 1 andere persoon. Lira was zo vriendelijk en behulpzaam. Ik weet nu zeker dat ik dit kan maken voor de kerstlunch. Bedankt lira en personeel voor een geweldige middag. Zeer aan te bevelen

Ewelina
8 maanden geleden

De klas was geweldig. Lira is erg vriendelijk en geduldig:). Soto Ayam was extra lekker. Beste die we op Bali hebben gegeten. Het grootste voordeel van de klas was het privéklimaat. We waren slechts 2 personen en dat was een geweldige leer- en kookervaring.

Karina
9 maanden geleden

We hebben een heerlijke ochtend gehad met Lira en haar team. We hebben de Beef Rendang helemaal zelf gemaakt met heerlijke verse ingrediënten. Het resultaat was een zeer aangenaam gerecht, samen met het voorgerecht van verse maiskorrels en een bananen dessert. De sfeer was vriendelijk en ontspannen. We zullen zeker weer boeken wanneer we de volgende keer op Bali zijn. Ten zeerste aan te bevelen

Kiki van Schubert
9 maanden geleden

Deze kookles is geweldig! Lira en haar vrienden hebben er echt een ervaring van gemaakt om nooit te vergeten. De sfeer was leuk en ontspannend en het eten, dat we uiteindelijk met hun hulp maakten, was om voor te sterven. Ze hebben menu’s om uit te kiezen, maar we hadden een ander menu in gedachten met enkele traditionele Bali gerechten die we heel graag wilden maken (van de website) en dit was helemaal geen probleem. Zou het opnieuw doen als ik ooit terugkom naar Bali.

Pierre and Cynthia
9 maanden geleden

Een mooie ervaring, we hebben een traditionele manier van koken geleerd. Wat voor ons belangrijk is, is de aandacht die Lira besteedt aan hygiëne. We raden deze les zeker aan.

Hortensia Garcia
9 maanden geleden

Deze les was leuk. Een prachtige leerervaring. Lira en Santi begeleidden ons tijdens het koken. Ze zijn allebei zo leuk. Balinees eten was heerlijk!
We zouden het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over de Balinese keuken.

Lindy and Neil Chippendale
9 maanden geleden

Dit was zoveel meer dan een kookles! Lira en haar kookschoolpartner waren geweldige gastheren die ons Rendang leerden koken, maar ook een schat aan kennis hadden over Balinees eten en cultuur. Beste eten dat we op Bali hebben gegeten …. En we hebben het gekookt 😊. We zouden het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die meer wil weten over de Balinese keuken.

Johan
9 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring! Ibu Lira is een geweldige gastvrouw en weet hoe ze moet uitleggen hoe je je maaltijden moet bereiden. Zelfs voor mij (iemand die nooit kookt) was het begrijpelijk! Ik kan deze kookschool aan iedereen aanbevelen, ik ga zeker terug.

Jo en Lore
9 maanden geleden

Jo en Lore
Hallo! Wij zijn Jo en Lore uit België. We hadden zoveel geluk Lira te ontmoeten. Ze kan hemels koken en heeft de gave om het te leren. Je leert veel over de Indonesische keuken met verse ingrediënten die ze van de markt haalt. Echt iets om te doen!
Dankjewel Lira

Ken Suzanne Barratt
9 maanden geleden

Een geweldige leerervaring gedeeld met onze kleindochter. Lira en Sandy hebben ons goed begeleid en we hebben samen genoten van een heerlijke lunch. Bedankt, we komen terug!